Bazar-Karat.2u [2011]. Powered by Blogger.

e-Book Mencintai Anda

Item Code PX9004
Price PriceInfo
Available Stock http://www.doapengasih.com/
Description [Harga RM37.00 Senaskah]

Saya yakin ramai di kalangan kita di luar sana yang masih membujang kerana belum dapat memiliki lelaki/wanita yang diidamkan. Walaupun sudah ramai orang yang cuba memikat, tetapi hati anda tetap dengan si dia idaman anda dan si yang sentiasa di hati. Tidak ada seorang pun yang dapat menggantikan tempatnya di dalam hati anda.
   
Saya tahu anda kecewa. Anda ingin memilikinya tetapi anda tidak yakin, tiada peluang, takut direject dan anda sangat merendah diri apabila berhadapan dengannya.  Tahukah anda bahawa di luar sana, terdapat ramai wanita yang tidak secantik Ratu Cantik, tidak setampan Raja Tampan, tetapi mereka masih mampu dan berjaya memiliki pasangan idaman mereka? Ini adalah kerana mereka mengetahui satu rahsia yang mereka tidak mahu kongsikannya dengan anda!

Semua ini telah dibongkarkan di dalam ebook Mencintai Anda. Ebook yang sangat berharga ini telah menceritakan segala perkara mengenai bagaimana menawan hati mereka melalaui ayat ayat dari al Quran. Oh, tiada unsur syirik dalam ebook ini.
Payment Method Method

0 comments:

Post a Comment

Free Iklaneka di Bazar-Karat.2u


Ruangan iklan produk & perhidmatan, juga untuk banner/ikon/tag blog & blogshop anda.


 
2011 Bazar Karat 2u | EVPi-Water for Over 50 Chat Sponsors: Short People Club, Michigan Mechanical Engineer Jobs, California Dietitian Jobs